• Lid worden?

Vrijwilligers

Roeien bij De IJssel betekent lid zijn van een vereniging die haar leden een fijne accommodatie biedt, goed onderhouden roeimateriaal, de mogelijkheid om instructie te krijgen en deel te nemen aan allerlei leuke activiteiten.

Dat kan alleen als we ons als leden hier met elkaar voor inzetten. Daarom vragen we alle leden een bijdrage te leveren aan één van de vrijwilligerscommissies.

Daarnaast doet ieder lid mee aan tenminste één van de twee klus-/opruimochtendenn die we ieder jaar organiseren. Deze ochtenden vinden plaats op een zaterdag in het voor- en najaar. We sluiten de klus-/opruimochtend altijd af met een gezellige gezamenlijke lunch voor alle deelnemers.

Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor het schoonhouden van het clubgebouw. Als lid ben je één tot twee keer per jaar aan de beurt om dit samen met een medelid te doen.